THRUXTON HISTORIC

Saturday 15 – Sunday 16 August 2020

VERSION 2



HRDC RACES AT THRUXTON HISTORIC 15/16 AUGUST 2020

TIMETABLE



Saturday 15 August

09:00	09:30	MRL Pre '63 GT	Qualifying	30 mins
09:40	10:05	HRDC 'Jack Sears Trophy' for Touring Cars 1958 – 1966	Qualifying	25 mins
10:15	10:45	MRL Royal Automobile Club Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy	Qualifying	30 mins
10:55	11:25	GT & Sports Car Cup	Qualifying	30 mins
11:35	12:05	MRL Historic Touring Car Challenge with Tony Dron Trophy; and Sixties Touring Car Challenge with U2TC	Qualifying	30 mins
12:05	13:05	Lunch Break		60 mins
13:05	14:05	MRL Pre '63 GT	Race	60 mins
14:20	15:05	HRDC 'Jack Sears Trophy' for Touring Cars 1958 – 1966	Race	45 mins
15:20	16:20	MRL Royal Automobile Club Woodcote Trophy & Stirling Moss Trophy	Race	60 mins
16:35	17:15	MRL Historic Touring Car Challenge with Tony Dron Trophy; and Sixties Touring Car Challenge with U2TC	Race 1	40 mins

Sunday 16 August

09:00	09:15	HRDC 'Thermex Allstars' for pre-66 Sports, GT and Touring Cars	Qualifying	15 mins
09:20	10:45	Church Break		85 mins
10:45	11:10	MRL Pre-War Sports Cars	Qualifying	25 mins
11:20	11:35	HRDC 'Classic Alfa Challenge' for 750-116 Alfa Romeos	Qualifying	15 mins
11:45	13:15	GT & Sports Car Cup	Race	90 mins
13:15	14:15	Lunch Break		60 mins
14:15	14:55	MRL Historic Touring Car Challenge with Tony Dron Trophy; and Sixties Touring Car Challenge with U2TC	Race 2	40 mins
15:10	15:40	HRDC 'Thermex Allstars' for pre-'66 Sports, GT & Touring Cars	Race	30 mins
15:55	16:35	MRL Pre-War Sports Cars	Race	40 mins
16:50	17:20	HRDC 'Classic Alfa Challenge' for 750-116 Alfa Romeos	Race	30 mins

The programme may be brought forward, or the programme order may be amended. Competitors should listen carefully to the instructions given to them by their Championship Co-ordinator and/or Paddock announcements. It may not be possible to accommodate competitors arriving after the Assembly Area has been cleared. All times are provisional & may be changed without notice. It is the competitors' responsibility to watch the progress of the meeting & to be in the race assembly area no later than 20 minutes prior to the start of the race. failure to comply may result in space being given to reserves.







